08.09.2013

Tortilla Wraps





Opskriften på disse tortilla wraps prøvede jeg første gang, da vi var i sommerhuset her for nogle uger siden. Vi bagte/stegte dem på bålpanden og de smagte fantastisk! Jeg prøvede dem igen her forleden, da jeg havde nogle tøser på besøg. Jeg er overrasket over hvor lækkert og let man selv kan lave dem; man skal dog lige beregne lidt tid til at rulle dem helt tynde og flade. Jeg tog udgangpunkt i en opskrift fra dk-kogebogen.dk, som jeg synes mangler lidt vand. Det tilføjede jeg så og opskriften ser nu således ud:

Tortilla-wraps (12 stk):
300 g hvedemed
3 g tørgær
1,5 tsk salt
2 dl vand

Ingrendienserne blandes og rulles til en pølse, som deles i 12 stykker. Rulles flade og meget tynde.
Steges på en gennemvarmet pande, til de er bagte og gyldne.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar