11.10.2013

Sådan laver du en miniby


Som du måske har læst i forrige afsnit, så har jeg simpelthen haft lyst til at lege lidt med hvidt ler :) Jeg har fået lavet denne lille by og også nogle af de jule-stjerner jeg bloggede om sidst. De kommer i et senere indlæg ;)

Der er blot formet i hånden og vinduerne har jeg ridset ind i leret.

Leret hedder "plus" og er selvhærdende; det skal blot tørres (ikke bages). Det ser ikke så hvidt ud når man køber det, men efterhånden som det hærder, bliver det hvidere. Kridhvidt bliver det ikke. Jeg kunne godt finde på at søge efter noget der er kridhvidt (på billederne ser "plus"-leret meget hvidt ud, men det snyder lidt.)
...om ikke andet er det et rigtig dejligt at arbejde i, og jeg kan egentlig også godt lidt det økologiske hvide look faktisk...







2 kommentarer:

  1. Ville de fungere som lysestager til fyrfadslys hvis man udhulede dem? Tror du der kan gå ild i dem? Og hvad kostede leret. Kh en trofast læser ;-)

    SvarSlet
  2. Til den trofaste læser ;)
    Umiddelbart tror jeg, at leret vil sprænge hvis man laver dem til udhulede lysestager, men kan ikke se det på emballagen. Ellers skulle de bare ikke have "låg"... den kan jeg lige overveje ;) Leret kostede 50 kr. for 1 kg.

    SvarSlet